باز هم کوخنی دیگر...

اِشتغوزِل کوخن، برخلاف اسمِ سفت و سختش، خودش اما نرم و ملایم بود و با اون قوری چای سیاه، ترکیب بی نظیری میساخت...
یکی دیگه از انواع کیک هایی که در کنار داگما و میکائیل در یکی از هفته های گذشته، تجربه ش میکنم...
اشتغوزل رو که میدم دمِ گوگل ترنسلیت اینو بهم تحویل میده: crumble
بعد اونو باز میدم به دیکشنری و سرانجامِ این پروسه میشه: خرده، خرد شدن...
داگما البته توضیح داده بود که اسمش برگرفته از خرده هاییه که روش پاشیده شده...
+ نوشته شده در ۱۳۹۷/۰۳/۰۶ ساعت 20:57 توسط Baraneee
|